Magbörzék 2018

 

 

Magtartók és magvadászok figyelem!

 

Nehezen hisszük el, de úgy tűnik megint eltelt egy év, és a januári tavaszias időjárás megmozgatja minden kertészkedő téli álomban szunnyadó kertészlelkét. Már hírt kaptunk az első magbörzékről, és ahogy az elmúlt években, ismét örömmel összegyűjtjük egy helyre az információkat, és a cikk alján lévő térképen mindenki meglesheti, hogy mikor lesz a lakhelye közelében magbörze.

 

Hogy minél egyszerűbb módon, több és hasznosabb információt gyűjtsünk be és adjunk közre, ezúton kérjük a magbörze szervezőket, hogy ezen a rövid űrlapon keresztül adjanak hírt a Magház Csapatának a magbörzéjükről, ha szeretnék, hogy mi is hirdessük.

 

ŰRLAP (kattints ide)

 

Természetesen továbbra is lehet e-mailen is jelezni, de az űrlap használatával egyrészt biztosíthatjuk, hogy semmilyen fontos infó nem marad le, másrészt megkönnyítitek a munkánkat. Köszönjük! Kellemes magcsereberét kívánunk mindenkinek, és ne felejtsétek el megosztani az élményeiteket velünk és egymással a Facebook oldalunkon!

 

 

2018. január 13. Budapest, XV. kerület 9-13 óra

Minden ami paradicsom - magbörze és előadások. Helyszín: Dokumentumtár és Információs Központ, Budapest, 1153, Bocskai utca 70-78., FACEBOOK LINK

 

2018. 01. 17. Székesfehérvár 18 óra

Székesfehérvári magbörze Helyszín:Szárazréti Közösségi Ház, 8000 Székesfehérvár Farkasvermi út 2. Szervezők:
Székesfehérvári Kertbarát Egyesület; "VÖLGY-HÍD" Természetvédelmi Alapítvány Link

 

2018. 02. 17. Budapest, Csepel 9-13 óra

IV. Csepeli Magbörze LINK

 

2018.02.23 Ercsi 13-15.30 óra

II. Ercsi Magbörze Helyszín: Eötvös József művelődési ház kisterme PLAKÁT

 

2018.03.03. Szeged

VIII. Szegedi magbörze Helyszín: Waldorf iskola