LÉGY MAGHÁZ TAG!

Ha érdeklődéssel követed a Magház munkáját és szeretnél közelebbről kapcsolódni hozzánk, lépj be a Magház Egyesületbe Magház hálózati tagként!

A jelentkezési lap ide kattintva érhető el. Jelentkezésed csak a tagsági díj (4000 ft) átutalásával lesz végleges! Az utalással kapcsolatos információkat a jelentkezést visszaigazoló e-mailben kapod majd meg. A tagsággal kapcsolatos részleteket lejjebb görgetve találod.

 

Mi az a hálózati tagság?

A hálózati tagság egy különleges jogállású tagsági forma az egyesületen belül. Magház hálózati tag lehet minden olyan természetes személy, jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az Egyesület Alapszabályát, valamint a Magház civil hálózat honlapján feltüntetett szabályokat elfogadja, valamint erkölcsileg és legalább 4000 Ft Magház hálózati tagsági díjjal támogatja a Magház Egyesület tevékenységét.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A Magház hálózati tagság kiépítésével egy országos, aktív hálózatot szeretnénk kiépíteni a szelíd, kisléptékű kertészkedés, valamint a tájfajta és különleges fajta növények iránt érdeklődők körében. Szeretnénk minél több érdeklődővel kapcsolódni a Magház által fontosnak tartott témák mentén. A Magház hálózati tagságon keresztül kapcsolódási lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnének jobban belelátni, és aktívabban bekapcsolódni a Magház munkájába.

A hálózati tagsági díj (4000 ft) befizetésével az adott naptári évre bárki hálózati taggá válhat. De miért éri meg hálózati taggá válni?

A tagsági díjért cserébe a következőket tudjuk kínálni:

  • Részt vehetsz negyedévente egyszer, online formában megrendezett, csak tagjaink számára elérhető kiskertészeti tanácsadáson.
  • Hálózati tagként előregisztrálhatsz online vagy élőben tartott létszámkorlátos eseményeinkre.
  • Az elsők közt juthatsz a Vetőmag-önellátás a gyakorlatban című kiadványhoz, és más Magházas kincsekhez.
  • Fizetős eseményeinken kedvezménnyel vehetsz részt. 
  • Részt vehetsz a Magház fajtatesztelő munkájában, így Te is gyarapíthatod az ország első nyilvánosan elérhető tájfajta adatbázisában, a Magtárban gyűjtött tudást.

 

 

Hol tudok hálózati tagnak jelentkezni?

A jelentkezési lap ide kattintva érhető el. Jelentkezésed csak a tagsági díj (4000 ft) átutalásával lesz végleges! Az utalással kapcsolatos információkat a jelentkezést visszaigazoló e-mailben kapod majd meg.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!