LÉGY MAGHÁZ TAG!

Ha érdeklődéssel követed a Magház munkáját és szeretnél közelebbről kapcsolódni hozzánk, lépj be a Magház Egyesületbe Magház hálózati tagként!

Mi az a hálózati tagság?

A hálózati tagság egy különleges jogállású tagsági forma az egyesületen belül. Magház hálózati tag lehet minden olyan természetes személy, jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az Egyesület Alapszabályát, az Egyesület Adatvédelmi Tájékoztatóját, valamint a Magház civil hálózat honlapján feltüntetett szabályokat elfogadja, valamint erkölcsileg és az adott évben legalább 4000 Ft Magház hálózati tagsági díjjal támogatja a Magház Egyesület tevékenységét.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A Magház hálózati tagság kiépítésével egy országos, aktív hálózatot szeretnénk kiépíteni a szelíd, kisléptékű kertészkedés, valamint a tájfajta és különleges fajta növények iránt érdeklődők körében. Szeretnénk minél több érdeklődővel kapcsolódni a Magház által fontosnak tartott témák mentén. A Magház hálózati tagságon keresztül kapcsolódási lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnének jobban belelátni, és aktívabban bekapcsolódni a Magház munkájába.

Hogy tudok belépni?

A csatlakozási kérdőív kitöltésével. A kérdőívet ide kattintva találod.

 

 

A hálózati tagsági díj (4000 ft) befizetésével az adott naptári évre bárki hálózati taggá válhat. De miért éri meg hálózati taggá válni?

A tagsági díjért cserébe a következőket tudjuk kínálni:

 • Jelentkezéskor 4 vagy 5 fajtából álló ajándék magcsomagot választhatsz. A magcsomagokat rendes tagjaink állítják össze, így csak korlátozott számban állnak rendelkezésre! Ezt a lehetőséget csak január 20. és 30. közt tudjuk biztosítani a készlet erejéig!
 • Ingyenesen részt vehetsz negyedévente egyszer, online formában megrendezett kiskertészeti tanácsadásainkon, tagsági találkozóinkon.
 • Felkerülhetsz a Magház hálózati levelezőlistájára, ahol megismerkedhetsz a környékbeli magfogókkal, felteheted a kérdéseidet és értesülhetsz a környékbeli programokról.
 • Fizetős eseményeinken kedvezménnyel vehetsz részt.

Magcsomagok - hogyan működik?

A kérdőívben be tudod jelölni, melyik magcsomagnak örülnél. Igénylésed a tagsági díj befizetésével lesz végleges. Az utaláshoz szükséges adatok a következők:

Számlatulajdonos: Magház Egyesület

Számlaszám: 11734217-20008880

A közleménybe mindenképp írd be a neved! Pl. így: Magház tagság - Kovács Lajos

Fizetés kizárólag átutalással lehetséges! A magcsomagodat a visszaigazolástól számított 5 napig tartjuk, ha addig nem érkezik be a tagsági díj, akkor elveszik a foglalásod. A magokat február 13-ig postázzuk.

FONTOS! Igyekszünk folyamatosan feldolgozni a beérkező igényléseket, de mivel az egyes magcsomagok csak korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, előfordulhat, hogy egyik-másik csomagból kifogyunk. Amennyiben ez történik, munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, és lehetőséged lesz másik magcsomag választására. Kérjük, légy türelmes a jelentkezések feldolgozásával kapcsolatban! Ez a második tagsági kampányunk, és bár igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni minden eshetőségre, nem tudjuk, mekkora érdeklődésre tarthat számot ez a lehetőség. Mindenkinek küldünk visszaigazolást az átutalás beérkezéséről!

Milyen magcsomagokból választhatok?

 • Jászboldogházi befőzős ötös. A csomag leírása: Öt különböző paradicsom tájfajta, melyek íze harmonikusan kiegészíti egymást a tökéletes paradicsomlé/sűrített paradicsom/ketchup készítése során. A csomag gazdája: Hegyesi József és Sipos Erika, Jászboldogháza. A csomag tartalma: Jászberényi 277. tájfajta, Jászberényi 545. tájfajta , Balatoni tájfajta, Cigándi tájfajta, Bátri vad bogyó.
 • Színes koktélcsomag. A csomag leírása: 4 könnyen termeszthető, színes, bőtermő koktélparadicsom fajta + a fekete Black Beauty. A csomag gazdája: Szalczinger Judit, Káoszkert (Tatabánya). A csomag tartalma: Barry’s Crazy Cherry, Blue-Gold Berries, Glossy Rose Blue, Tatabányai tájfajta, Black Beauty.
 • Csemege csomag 1. A csomag leírása: Ízletes, jól bevált fajták a Káoszkertből. A csomag gazdája: Szalczinger Judit, Káoszkert (Tatabánya). A csomag tartalma: Chanterais sárgadinnye, Thai Kang Kob sütőtök, Ananas Noire paradicsom, Glossy Rose Blue koktélparadicsom, aszalnivaló pritamin alakú paradicsom.
 • Csemege csomag 2. A csomag leírása: Ízletes, jól bevált fajták a Káoszkertből. A csomag gazdája: Szalczinger Judit, Káoszkert (Tatabánya). A csomag tartalma: Chanterais sárgadinnye, Thai Kang Kob sütőtök, Ananas Noire paradicsom, aszalnivaló pritamin alakú paradicsom, Kozula 133 paradicsom.
 • Nagyszékelyi nassolnivaló pakk. A csomag leírása: Egészséges nassolnivaló-pakk egész nyárra! A csomag gazdája: Fehér Judit, Nagyszékely. A csomag tartalma: Borsi sárgarépa, Narancs koktélparadicsom, Nagyszékelyi pattogatnivaló kukorica, egérdinnye, Egyházasgergei tf. paprika.
 • Nagyszékelyi négy évszak pakk. A csomag leírása: Egy jó kertben nem csak nyáron teremnek finomságok. Ezekből a magokból egész évben termeszthetsz finomságokat magadnak és az egész családnak! A csomag gazdája: Fehér Judit, Nagyszékely. A csomag tartalma: szivárvány mángold, Szalárdi guggonülő főzőtök, Nagyszékelyi áttelelő saláta, Bolgár befőző paradicsom, Madarasi muskotály kukorica.
 • Négyesi zöldek. A csomag leírása: Különféle leveles zöldek, amelek egész évben adnak csemegéznivalót. A csomag gazdája: Kiss Dorottya, Négyes. A csomag tartalma: Nagyszékelyi zöld és lila kerti laboda, középkorai édeskömény, kintsai szárzeller, nagylevelű borsmustár.
 • Zsámboki tökös-babos. A csomag gazdája: Papp Orsolya, Ursaherba biokert (Zsámbok). A csomag tartalma: Verpeléti veteménybab, Kókai spárgatök, Dányi sütőtök, Kókai uborka, Turai sárgadinnye.
 • Zsámbok környéki tökös lecsó. A csomag gazdája: Papp Orsolya, Ursaherba biokert (Zsámbok). A csomag tartalma: Dányi paradicsom, Tóalmási paradicsom, Kókai paradicsom, Szentlőrinckátai paprika, Kókai spárgatök.
 • Zakuszka pakk. A csomag gazdája: Réthy Katalin, Szezon Kert (Páty) és Szilágyi Krisztina, Terpáiás Kert (Sződliget). A csomag tartalma: Töki tájfajta paradicsom, Nagyszebeni pritaminpaprika,  Egyházasgergei paprika, vajdasági fehér padlizsán.
 • Banya-Tanya kedvenc paradicsomai. A csomag leírása: Strapabíró, könnyen termeszthető paradicsomok változatos méretekben. A csomag gazdája: Máthé Orsolya, Banya-Tanya Alapítvány (Bátor). A csomag tartalma: Bátri datolya, Gulácsi, Bózsva, Ceglédi sárga, Bélapátfalvi paprika ökörszív.
 • Parasztkerti válogatás Bátorból. A csomag leírása: Egyszerűen termeszthető saláta-és befőzivaló növények. A csomag gazdája: Máthé Orsolya, Banya-Tanya Alapítvány (Bátor). A csomag tartalma: Bátri datolya paradicsom, Egri tájfajta napraforgó, Veresti uborka, Bátri kerti laboda, salátamályva
 • Sztyeppekert kedvencei 1. csomag. A csomag gazdája: Pandur Zsanett, Sztyeppekert (Hosszúhetény). A csomag tartalma: Egerági narancssárga paprika , Benary’s Blaukönigin padlizsán, piroslevelű kerti laboda , Chocolate Stripes paradicsom, articsóka.
 • Sztyeppekert kedvencei 2. csomag. A csomag gazdája: Pandur Zsanett, Sztyeppekert (Hosszúhetény. A csomag tartalma: Egerági narancssárga paprika, Benary’s Blaukönigin padlizsán, piroslevelű kerti laboda, Oranje Boven paradicsom, pöttyös római saláta.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!